KILPAILUSÄÄNNÖT

 

Kilpailu on avoin kaikille huuliharpun soittajille.

 

Palkinnot jaetaan avoimen kilpailun parhaille, mutta SM-palkinnot siinä parhaiten menestyneille suomalaisille soittajille.

 

Yhtyeet:

Yhtyeen kokoonpanossa tulee olla

vähintään 2/3 osaa huuliharppuja.

 

Vahvistinlaitteiden käyttö:

Vahvistinlaitteita voivat käyttää halutessaan kaikki soittajat ja yhtyeet. Säestys yksilö soitossa: Kilpailussa sallitaan vain yksi säestyssoitin, poikkeuksena Blues sarja. Säestys voi tulla myös taustanauhalta, yksi säestävä soitin hyväksytään.

 

Kilpailusuoritus:

Jokainen kilpailija voi soittaa kaksi erityylistä sävellystä n. 2 + 2 min. Osallistujien soittojärjestyksen arpovat kilpailun järjestäjät. Järjestäjillä on oikeus tehdä muutoksia tähän pykälään.

 

Tuomaristo:

Kilpailun järjestäjät nimeävät tuomariston ja sihteerin. Henkilön joka on jonkin yhtyeen jäsen tai yhtyeen kouluttaja ei voi toimia tuomarina.

 

Arvostelu:

Tuomaristo arvostelee kilpailusuorituksen kappaleet erikseen käyttäen arvoasteikkoa 5 – 40 pistettä. Tuomaristo voi harkintansa mukaan jättää painavin perustein ensimmäisen palkinnon jakamatta. Tuomariston päätöksistä ei voi valittaa.

 

Palkinnot:

Avoimen sarjan kolme parasta palkitaan esine palkinnoin. Kaikissa sarjoissa kolme parhaiten menestynyttä suomalaista osallistujaa palkitaan SM palkinnoin.

 

Kaikkien sarjojen osallistujista tuomaristo valitsee Munnari Maestro –pytyllä palkittavan  soittajan tai yhtyeen .

Trophies